Huis kopen in Suriname – Paramaribo

Bent u op zoek naar een ruime, comfortabele woning in het hart van Paramaribo?  Dan is deze prachtige gelijkvloerse woning aan de Sao Paulostraat precies wat u nodig heeft. Huis kopen in Suriname – Paramaribo? Hier vindt u de perfecte combinatie van luxe, comfort en functionaliteit, alles wat u nodig heeft voor een ontspannen leven in Suriname.

Ontdek uw droomhuis aan de Sao Paulostraat in Paramaribo, Suriname!

Dit prachtig mooie en ruime huis op eigen perceel staat nu in de verkoop. Ontdek hier uw droomhuis in Paramaribo.

Huis kopen in Suriname - Paramaribo

Ruimte en comfort in de living en keuken

Stap binnen in de zeer ruime woonkamer van 56m², een perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. De airconditioning zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van een koel en comfortabel binnenklimaat, ongeacht het weer buiten.

Woonkamer - Sao Paulostraat Paramaribo

Vanuit de woonkamer loopt u direct door naar de grote, gezellige open keuken. Deze keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, zodat u heerlijke maaltijden kunt bereiden voor uw familie en vrienden. De open indeling zorgt voor een naadloze overgang tussen koken en wonen, ideaal voor gezellige bijeenkomsten.

Keuken - Sao Paulostraat Paramaribo

Drie slaapkamers voor ultiem comfort

Deze woning beschikt over drie ruime slaapkamers, allemaal voorzien van airconditioning. De royale master slaapkamer is een ware oase van rust, met een eigen badkamer die is uitgerust met een ligbad, douche, wastafel en toilet. De twee andere slaapkamers zijn ook ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een kast, en hebben elk een eigen wastafel. Dit zorgt voor extra gemak en privacy voor alle bewoners.

Badkamers en toiletten

Naast de luxe master badkamer, beschikt de woning over een tweede badkamer die is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er een gastentoilet discreet geplaatst op het overdekte terras, waardoor uw gasten altijd makkelijk toegang hebben zonder het huis in te hoeven.

Genieten op het terras

Het overdekte terras is een verlengstuk van de woonkamer en biedt een geweldige plek om te ontspannen of gasten te ontvangen. Hier kunt u genieten van de frisse lucht, zonder direct blootgesteld te zijn aan de zon of regen.

Overdekt terras - Sao Paulostraat Paramaribo

Het terras is ideaal voor gezellige avonden met vrienden of rustige momenten met een goed boek.

Huis kopen in Suriname – Paramaribo; Sao Paulostraat biedt praktische voordelen

Naast voldoende slaapkamers, badkamers de ruime living en keuken biedt de woning aan de Sao Paulostraat ook veel praktische buiten ruimte en veiligheid.

Parkeren en opslag

De woning biedt voldoende ruimte op het erf om meerdere auto’s te parkeren. Daarnaast is er genoeg plek om een prachtige tuin of een moestuin aan te leggen, waar u uw eigen groenten en kruiden kunt verbouwen. Voor extra opslagruimte is er een schuurtje beschikbaar op het terrein, perfect voor het opbergen van tuingereedschap of andere spullen.

Veiligheid en beveiliging

De woning is goed beveiligd, waardoor u en uw gezin zich altijd veilig kunnen voelen. Dit geeft een extra laag van comfort en gemoedsrust, wetende dat uw thuis een veilige haven is.

Informatie en bezichtiging; Huis kopen in Suriname – Paramaribo

Vraagprijs: De vraagprijs voor deze mooie complete woning is €120.000,00 exclusief kosten koper. Maak van deze prachtige woning uw nieuwe thuis en geniet van alles wat het te bieden heeft.

Wilt u deze droomwoning in Paramaribo van dichtbij bekijken? Neem dan contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Deze unieke kans wilt u niet missen!