Badkamer renovatie kosten

Ben jij toe aan een nieuwe badkamer maar is het bestaande sanitair of zijn de tegels eigenlijk nog goed. Denk dan eens aan een badkamer renovatie. Badkamer renovatie kosten zijn lager dan een volledige verbouwing van een badkamer. De TZS Bouwgroep renoveert jouw badkamer kundig en snel zodat je snel weer kunt genieten van je bad of douche moment.

Redenen voor een renovatie

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je voor een renovatie van je badkamer kiest. Je hebt te weinig ruimte om te bewegen. Je wilt graag een bredere wastafel met twee kranen omdat het in de ochtend dringen is om tanden te poesten. Of je bent gewoon toe aan iets nieuws. Wat de reden ook is, een badkamer renovatie biedt de mogelijkheid om een nieuwe look aan je badkamer te geven en weer snel te kunnen genieten van je dagelijkse routine in de ochtend en in de avond.

Kosten van een renovatie

De badkamer renovatie kosten blijven afhankelijk van wat je wilt veranderen. Als je kiest voor nieuwe wand en vloertegels met vloerverwarming en nieuw sanitair zullen de kosten voor de badkamer renovatie hoger zijn dan als je alleen kiest voor nieuw sanitair.

Maar ook de prijs van de tegels en het sanitair zelf kunnen verschillen waardoor de kosten hoger worden. Vergeet ook niet dat als je kiest voor een natuursteen tegel deze zwaarder en duurder is dan een gewone keramiek tegel. Hierdoor zullen de arbeidskosten omdat dit intensiever en zwaarder werk is dus hoger zijn. Ook meerwerk zoals vloerverwarming maken de kosten hoger.

Badkamer renovatie kosten

Badkamer renovatie door de TZS Bouwgroep

Kies jij voor een badkamer renovatie zorg dan dat je dit laat uitvoeren door een professioneel bedrijf zoals de TZS Bouwgroep.

Bij de TZS Bouwgroep hebben ze erkende vakmensen in dienst die verstand van zaken hebben. Vooraf wordt er een planning opgesteld vanaf het moment van de aankoop van alle benodigde materialen tot en met de oplevering. Ook krijg je een overzicht van de badkamer renovatie kosten. Zo kan je direct zien hoeveel de renovatie jou kost en of dit dus binnen jouw budget valt en hoelang de renovatie gaat duren.

Dus ben jij toe aan een nieuwe badkamer neem dan contact op met de TZS Bouwgroep en informeer naar hoe hoog jouw badkamer renovatie kosten zullen zijn.